Ngeunaan Perusahaan

10 taun pangalaman produksi

Zhuji ShengPai Packaging Materials Co., Ltd. didirikeun taun 2010, Modal kami anu kadaptar nyaéta $ 2.000.000; nyetél "pamekaran, desain, produksi sareng penjualan" salaku salah sahiji perusahaan produksi foil stamping panas. Perusahaan nyertakeun luas 15 hektar 28,000 méter pasagi sareng 13 peralatan presisi percetakan presisi modéren modern 10 sét, rupa-rupa, seueur dianggo dina transportasi busa palastik busa PS, Transportasi substrat, transfer sudut sudut PVC sareng bidang sanés…

 

  • about_img